"Am ţinut multe lucruri în mână şi le-am pierdut, dar ceea ce am încredinţat în mâinile Lui Dumnezeu este al meu şi astăzi."

...

...
Cautare in www.resursecrestine.ro - Click aici pentru a afisa rezultatele

Cauta in dupa

Vizualizarii

duminică, 31 martie 2013

Din adâncul nimicului El a făcut splendori  ce azi strălucesc în Templul umplut cu jertfe de bun miros, cu parfumul unic al fiecărei rugăciuni înălţate spre Altarul Sfânt al Creatorului Divin….

Din adâncul nimicului El te-a creat pe tine, copilul Lui preaiubit după care tânjeşte să găsească plăcere în faptele-ţi divine care ţi-au fost deja pregătite….

Dinainte de întemeierea lumii El te-a creat nu pentru că a trebuit ci pentru că aşa a vrut, pentru că a dorit ca tu să faci parte din împărăţia Lui cerească….

Ţi-a oferit o destinaţie  călătoriei tale pe-acest pământ,o destinaţie divină…..CERUL, CASA TA ADEVĂRATĂ!
 

Te-a înzestrat cu talente miraculoase,cu daruri dumnezeieşti şi abia aşteaptă să le foloseşti pentru că sunt unice, sunt doar ale tale, si ţi-au fost date cu un scop,ţi-au fost date ca să ajuţi pe ceilalţi să-şi regăsească calea de pe care au plecat….

Ai fost întocmit Din Dragoste şi cu Blândeţe Divină, eşti INVESTIŢIA LUI  şi eşti aşa de important pentru El….
 
TU EŞTI UNIC pentru că ţi-a fost dată o:   U-Umblare divină….

TU EŞTI UNIC pentru că ai primit în dar:    N - Nemurirea….

TU EŞTI UNIC pentru că ai primit de la El:   I- Izbândă în luptele pământeşti…..

TU EŞTI UNIC pentru că L-ai primit pe:      C- Cristos în viaţa ta şi asta te face cu adevărat UNIC!

Un comentariu:

  1. ...multumesc, mesaju a fost scris pt inima mea....ai fost un sol trimis sa aduci linistea sufleteasca, sa inteleg ca orice durere, orice lacrima e vazuta si stearsa...SUNT UNIC...fiii binecuvintat

    RăspundețiȘtergere