"Am ţinut multe lucruri în mână şi le-am pierdut, dar ceea ce am încredinţat în mâinile Lui Dumnezeu este al meu şi astăzi."

...

...
Cautare in www.resursecrestine.ro - Click aici pentru a afisa rezultatele

Cauta in dupa

Vizualizarii

marți, 12 noiembrie 2013

"Nu veti fi niciodată fericiti, dacă asteptati mereu pe cineva să se gândească la voi, să vă înteleagă, să vă ajute, să vă iubească, fiindcă toate lumea are grijile si problemele ei. Cineva va fi poate aproape de voi un moment, dar în clipa următoare va fi ocupat în altă parte si va trebui să vă descurcati singuri. De aceea vă sfătuiesc: nu vă bazati atât de mult pe altii, deoarece atentia, prietenia, iubirea lor sunt prea nesigure. Într-un moment vă simtiti întelesi, sustinuti, dar ce se va întâmpla în momentul următor?

Nu trebuie să asteptati nimic de la altii, si mai ales iubirea lor. Ea poate veni, desigur, poate veni chiar fără încetare; dacă vine, să fie binevenită, si veti multumi Cerului, dar nu trebuie să o asteptati. Vreti să fiti fericiti? Nu cereti să fiti iubiti, ci iubiti voi, zi si noapte, si veti fi mereu fericiti. Poate că într-o bună zi veti întâlni o iubire formidabilă... Da, de ce nu? Aceasta poate veni, dar să nu o asteptati."
Omraam Mikhaël Aivanhov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu